RTL Late Night Herhaling

Wil je de RTL Late Night herhaling zien, omdat je de uitzending gemist hebt? Dan kan dat heel gemakkelijk online. Dit kan gratis. Op deze website geven wij je tal van handige tips waarmee je de herhaling van RTL Late Night terug kunt kijken. Door dit te doen ben jij weer helemaal op de hoogte van de laatste trends, nieuwtjes en ander opvallend nieuws. Zo kun jij de volgende dag wel met je collega’s en vrienden meepraten over de muziekoptredens, nieuwtjes en opvallende gasten die in het nieuwsprogramma voorbij kwamen.

RTL Late Night

RTL Late Night wordt van maandag tot en met vrijdag tussen 22.30 en 23.40 uur uitgezonden op RTL4. Het programma wordt live uitgezonden vanuit het NH Schiller op het Rembrandtplein in Amsterdam. RTL Late Night wordt gepresenteerd door Humberto Tan. Peter van der Vorst is de vervangende presentator. In deze late night show ontvangt Humberto Tan bekende gasten uit de wereld van de muziek, sport of het entertainment. De gasten discussiëren aan een tafel over actuele nieuwsonderwerpen van die dag. Het programma wordt meestal afgesloten met een vooruitblik op de volgende dag of een muzikaal optreden. Sinds het tweede seizoen wordt iedere aflevering afgesloten met een nachtgroet van Lange Frans. Het kan natuurlijk voorkomen dat je een keer een aflevering van RTL Late Night mist. In dat geval kun je de herhaling van dit programma altijd nog online terugkijken.

RTL Late Night herhaling terugkijken

Kijk je graag naar RTL Late Night, maar heb je de uitzending van gisteren of vandaag gemist? Dan kan je deze altijd nog online terugkijken. Online kun je namelijk gratis naar de herhaling van RTL Late Night kijken. Er zijn tal van websites waarop je gratis de RTL Late Night herhaling terug kunt zien op je laptop of smart-tv. Verder is het ook mogelijk om een herhaling van RTL Late Night te kijken op je tablet. Hier kun je weer een speciale app voor downloaden.